Er du eventyrlysten? Så er denne efterskole noget for dig

Skrevet af: SBS Discovery
Udgivet: 29 jan, 2020
Kategori: Outdoor

Sponsoreret

olivier miche OZACaaUskhg unsplash - Er du eventyrlysten? Så er denne efterskole noget for dig

Elsker du naturen, og er du et vaskeægte friluftsmenneske? Er du på udkig efter en efterskole, der kan tilfredsstille dine behov for at være udenfor? Så findes der rent faktisk en efterskole for dig. I dag findes der efterskoler for enhver smag og præference.

Lige meget om du er vild med at stå i køkkenet, sparke til en bold eller lave bål udenfor og være på orienteringsløb, kan du sagtens komme afsted på efterskole i et år eller to og have den bedste oplevelse.

Få en oplevelse for livet på en adventure efterskole
At vælge at tage på efterskole er for mange en rigtig stor beslutning. Det er noget, som man glæder sig rigtig meget til, og det er spændende at se, hvor man ender med at komme hen.

Du kan som regel vælge at tage på efterskole meget tæt på dit hjem, men du kan også vælge at tage på en efterskole i den anden ende af landet. Det kommer naturligvis an på, hvad du har behov for. Det vigtigste er dog, at du finder en efterskole, der passer til de ting, som du godt kan lide at lave.

True North er en efterskole med adventure linje og er for alle, der elsker friluftslivet og naturen. Linjen er sammensat af både rolige og de mere vilde aktiviteter i den dejlige natur i området omkring Snaptun. Du skal være frisk på at være udenfor i både regn og blæst, da alle aktiviteter finder sted hele året rundt. Det vil derfor være den perfekte linje for dig, der slet ikke kan få nok af at være udenfor.