Fede skateboards fra The Boss Shop

Skrevet af: SBS Discovery
Udgivet: 29 mar, 2021
Kategori: Outdoor

Sponsoreret

For rigtig mange skatere handler det at skate om at have en personlig livsstil og ikke blot at gå i det rigtige tøj eller have de rigtige skatersko på. At have det rigtige board med de rigtige kuglelejer og hjul er en stor del af skaterlivet, og hos The Boss Shop kan du finde et stort udvalg. Klik her for at se det store udvalg af skateboards: https://www.thebossshop.dk/skate/alle-boards/.

Farverige og naturfarvede skateboards 

Rigtig mange skateboards er lavet i et væld af farver og mønstre, og det samme gælder de boards, som du kan finde hos The Boss Shop. Her er de forskellige boards typisk fremstillet af canadisk ahorntræ i 7 lag og størrelserne angivet i tommer så husk, at du skal være opmærksom på din skostørrelse, når du skal finde et nyt board.

Skal du i gang med at bygge dit eget farverige board, kan du starte med et neutralt board i træ. Ved at bruge griptape, fede kuglelejer og hjul kan du bygge dit helt eget personlige board, som du kan være sikker på, ingen andre har.

Få god vejledning hos The Boss Shop

Når du køber et board Hos Thebossshop.dk, kan du altid forvente at få en god service. Du får også en pakke grip tape med ganske gratis, når du køber et nyt board. Griptapen er uundværlig, og hjælper dig med at have et fast greb i dit board, når du suser op og ned ad skaterramperne.