Find de rigtige værnemidler

Skrevet af: SBS Discovery
Udgivet: 26 nov, 2020
Kategori: Outdoor

Sponsoreret

Du ved sikkert allerede, hvad værnemidler er, og hvor vigtigt det er at have dem derhjemme. Men værnemidlerne gælder også, når du går på arbejde, når du køber ind eller når du skal en tur ned i fitnesscentret. Søger du efter et sted, hvor du har mulighed for at købe mundbind, så tag et kig forbi hjemmesiden Lomax.dk.

Beskyt dig selv og andre omkring dig

Du har sikkert prøvet det, du skal ud at købe ind, og inden du når helt hen til døren ind til forretningen, går det op for dig, at du har glemt dit mundbind. Der er derfor ikke andet for end at gå tilbage efter det, for vælger du at gå ind i butikken uden et mundbind omkring næse, mund og hage, risikerer du at få en stor bøde.

Alle skal gå med mundbind, det gælder i den kollektive trafik, i butikker osv., men det gælder også på restauranter og cafeer. Her må du gerne fjerne det, når du skal spise eller drikke.

Visse grupper i befolkningen er dog undtaget for at bære et mundbind. Det er blandt andet børn under 12 år, det er personer med vejrtrækningsproblemer, men det er også personer med enten fysiske eller mentale svækkelser.

Hos Lomax.dk kan du finde mange forskellige slags mundbind både i stof og i forskellige farver. Vælger du et i stof, fungerer det ikke længere som et engangsmundbind. Mundbindet i stof kan vaskes mindst 20 gange ved 60 grader, og er overfladebehandlet med et antibakterielt produkt, som mindsker bakterierne i at udvikle sig.