Gode grunde til at bruge poolcovers

Skrevet af: SBS Discovery
Udgivet: 24 nov, 2020
Kategori: Outdoor

Sponsoreret

Du er garanteret god til at holde din spa eller pool ren og vedligeholde alt udstyret, men har du et poolcover? Poolcovers har en række fordele, da de er med til at reducere både energiforbruget og fordampningen. Desuden vil et poolcover også spare dig for en masse tid.

Reducer dit vandforbrug

Fordampning sker året rundt, men er naturligvis på sit højdepunkt om sommeren. Det gør, at din pool eller spa mister vand, så du skal genopfylde den. Lægger du et poolcover over, når du ikke bruger din pool eller spa, fordamper vandet ikke så nemt. Du kan derved spare på vandregningen.

Spar tid på at fjerne blade, insekter og grene

Det kan være en endeløs kamp og tidsrøver ​​at fjerne blade, grene, insekter m.m. fra en pool. Bliver det ikke gjort, så melder algerne deres ankomst. Bruger du et poolcover, vil du hurtigt se, at din pool eller spa ikke bliver fyldt med alle disse ting.

Hold på varmen

Dækker du din opvarmede spa med et poolcover, reducerer du varmetabet i løbet af natten. Et poolcover holder nemlig på varmen.

Minimer brugen af kemikalier

Holder du din pool ren ved at dække den med et poolcover, så snart du ikke bruger den, kommer der ikke så nemt ubalance i vandet. Det kan minimere din brug af kemikalier.

Brug mindre tid på vedligeholdelse

Vil du helst vedligeholde din pool eller slappe af i den? Hælder du mest til at slappe af, bør du nok tænke over, om det ikke er på tide at investere i et poolcover.