Gør familiens pool sommerklar

Skrevet af: SBS Discovery
Udgivet: 24 jun, 2020
Kategori: Outdoor

Sponsoreret

briana tozour YsFgsZJ4az0 unsplash - Gør familiens pool sommerklar

Børnene har snart sommerferieafslutning, hvor de sikkert synger linjerne ”ferie, ferie, ferie! Slap nu af du har fri og syng en glad melodi”. Hvis den glade og afslappede stemning skal holde, er det en god idé at gøre poolen sommerklar. Her får du tips til klargøring af poolen, så hele familien kan nyde den.

Sørg for disse ting i god tid

Når du skal gøre poolen klar til sommerens aktiviteter, bør du gå i gang i god tid, så du er sikker på, at alt er, som det skal være. Start med at afdække poolen, så du kan se, hvor meget rengøring der skal til. Tjek om alt er i orden, inden du fylder vand i poolen.

Det næste, du skal i gang med, er at tænde for udstyret samt tjekke, om det fungerer. Hvis du sørger for at klargøre poolen i god tid, får du mulighed for at skaffe det udstyr, der eventuelt skal skiftes ud, inden poolen skal i brug.

Vær sikker på at vandet er helt klart

Hvis du vælger et sandfilter, er du altid sikret rent og krystalklart vand. Et sandfilter er ligeledes med til at reducere kemikalieforbruget, og så sørger det for, at pumpen skal køre i kortere tid.

Du skal blot huske, at hvis du har et sandfilter, skal du også have et filtermedie for en mere effektiv rensning. Her kan du vælge mellem filtersand, filterglas og filterkugler. Filterkugler er det bedste produkt på markedet, da det renser vandet 10 gange bedre end eksempelvis filtersand.