Golf er blevet en folkesport

Skrevet af: SBS Discovery
Udgivet: 27 feb, 2020
Kategori: Outdoor
golf sko

Sponsoreret

luis villasmil xjipz8a S3U unsplash - Golf er blevet en folkesport

Golf er heldigvis ikke længere kun for de få. Golfsporten er nemlig gået hen og blevet meget populær, så golf i dag kan kaldes for en folkesport. Men hvad skal du egentlig bruge af udstyr, når du vil i gang med at spille golf? Det vil vi komme nærmere ind på i dette indlæg.

Det mest basale udstyr

For at komme i gang med golf skal du have fat i det mest basale udstyr. Om du springer ud og køber alt udstyret med det samme, eller om du har mulighed for at låne det, finder du her en liste over de mest basale ting, du har brug for.

  • Golfkøller

Start med at finde frem til nogle golfkøller. Du kan købe golfkøller til begyndere, finde dem brugt eller købe de enkelte køller individuelt og selv sammensætte dit golfsæt.

  • Golfbolde

Der findes et væld af forskellige golfbolde på markedet. Når du har fundet frem til en golfbold, der passer til dig, så køb rigeligt hvis du er begynder. Du skal forvente, at du mister en del golfbolde i starten.

  • Golftees

Golftees findes også i et hav af varianter, længder og kvaliteter. Derfor er det en god idé at købe lidt af hvert, så du kan finde frem til, hvilke der er bedst for dig.

  • Golftaske

En golftaske er et must. For hvor skal du ellers opbevare køller, tees, golfbolde m.m. Der findes rigtig mange forskellige golftasker på markedet. Derfor er det godt at tænke over, hvad du vil bruge golftasken til.

  • Golfsko

Sidst men ikke mindst har du brug for et par gode golfsko, så dine fødder får en optimal støtte, når du spiller golf.