Lette harpuner til din næste UV-jagt

Skrevet af: SBS Discovery
Udgivet: 5 feb, 2020
Kategori: Outdoor

Sponsoreret

Screenshot 2 - Lette harpuner til din næste UV-jagt

Skal du investere i din første harpun, eller skal den gamle udskiftes, kan du med fordel tage et kig forbi Dykkerbutikken. Udvalget er bredt, så der er stor sandsynlighed for, at du kan finde en harpun med de funktioner, du har brug for på din næste UV-jagt.

For nybegyndere og øvede

Hos Dykkerbutikken finder du et stort og varieret udvalg af dykkerudstyr, herunder blandt andet dragter, masker, lygter og snorkler. Udstyret henvender sig både til kvinder og mænd, mens det også er muligt at finde noget til børnene, så hele familien kan være med på det næste dyk. Er du på udkig efter udstyr til det lidt mere seriøse dyk, når du skal på undervandsjagt, er Dykkerbutikkens udvalg af harpuner bredt, og du kan altså finde en harpun med lige præcis de funktioner, du har brug for, for at få det bedste udbytte. Først og fremmest er der forskellige størrelser i let aluminium, og uanset hvilken du ser dig varm på, kan du trygt stole på, at kvaliteten er helt i top.

Forskellige greb

Det lette materiale sikrer, at harpunen har den fornødne opdrift, så den ligger godt i vandet. Er du nybegynder, eller har du det bare bedst med et formet greb, er brandet Pathos et oplagt bud på din næste harpun. De har nemlig et ergonomisk greb, der gør det nemt at holde fast, hvis du skal vænne dig til UV-jagten. Derudover er flere af harpunerne ganske lette at genlade, så du hurtigt kan få ram på den næste fisk. Hvad end du er nybegynder eller øvet, kan du her finde den optimale harpun, der sikrer dig den bedste UV-jagt.