Nem måde at få væske på

Skrevet af: SBS Discovery
Udgivet: 27 feb, 2020
Kategori: Outdoor
running shoes on staircase

Sponsoreret

bruno nascimento PHIgYUGQPvU unsplash - Nem måde at få væske på

Om du skal ud at cykle, løbe, hike eller andet er det vigtigt, at du sørger for ikke at blive dehydreret. Derfor er det en god idé, at du har nok væske med, når du skal afsted på tur.

Der findes masser af drikkedunke på markedet. Men der findes også smarte drikkeblærer, som kan være en rigtig god løsning, når du har brug for væske. Drikkeblærer er nemlig håndfri.

Hvad er en drikkeblærer?

En drikkeblærer er et system, hvor du placerer en vandbeholder i en rygsæk eller køber en rygsæk med en indbygget vandblære. Fra vandbeholderen går der en slange. Denne slange bruger du, når du skal drikke undervejs på din tur. Du kan derfor drikke hurtigt og nemt, når du har brug for væske.

Find den rigtige drikkeblære

Når du vil investere i en drikkeblære, bør du nøje overveje hvor meget væske, du har brug for, når du dyrker din sport. En af de førende producenter af drikkeblærer og rygsække med en indbygget drikkeblære er Camelbak. Dette brand har et stort udvalg, så det er muligt at finde en, der passer til dig.

Sådan gør du drikkeblæren klar

For at væsken ikke skal ligge og skvulpe på ryggen af dig, kan du benytte dig af dette trick, når du gør din drikkeblære klar.

  • Fyld drikkeblæren med vand
  • Forsegl drikkeblæren med lågets lukning
  • Vend drikkeblæren på hovedet, så overskydende luft er i bunden af posen (eller hvor røret er forbundet til reservoiret)
  • Sug al den overskydende luft ud gennem slangen, indtil vandet begynder at strømme gennem slangen