Nyttige links

Fremhævede billeder Nyttige links - Nyttige links

SBS Discovery er et fantastisk website, når du skal introduceres til sport. Der findes dog også mange andre gode websites, hvor du kan blive klogere på sport og holde dig opdateret på sportsbegivenheder i dit område.

Hvis du vil lære lidt mere om andre sportsrelaterede områder, anbefaler vi dig at tage et kig på disse nyttige links.

ESPN

Fremhævede billeder Nyttige links ESPN - Nyttige links

ESPN er et sportsmedie, som ikke behøver yderligere introduktion, da det formentlig er den mest kendte sportskanal på tv.

På ESPN’s website finder du masser af info om de seneste sportsbegivenheder og mesterskaber, og så kan du endda se livetransmissioner og dybdegående analyser af kampene. ESPN er et fantastisk website for sportsfanatikere.

CBS Sports

Fremhævede billeder Nyttige links CBS Sports - Nyttige links

Endnu en berømt tv-kanal, der optræder på denne liste som et website. CBS Sports fokuserer på professionelle sportsligaer.

Find ud af, hvordan landet ligger i de aktuelle i NBA- og MLB-mesterskaber, mens du finder de bedste odds. På CBS Sports kan du også finde artikler om professionelle sportsudøvere.

Fox Sports

Fremhævede billeder Nyttige links Fox Sports - Nyttige links

Fox Sports er en mest populære sportshjemmesider, og det er der en god grund til. Her finder du interviews med professionelle sportsfolk og den bedste dækning af de seneste sportsbegivenheder.

Fox Sports er fantastisk, hvis du vil være helt up-to-date med de nyeste oplysninger om kampe i de forskellige sportsgrene, idet du på sitet kan følge kampene med professionel live-kommentering.

Sporting News

Fremhævede billeder Nyttige links Sporting News - Nyttige links

Vil du vide mere om, hvordan dine yndlingsatleter træner? Så er Sporting News muligvis det perfekte website for dig.

Sporting News leverer solid dækning af udviklingen i professionelle sportsligaer og de seneste resultater af hver kamp. Sporting News er altid opdateret med nye artikler og information, og er et oplagt sted til dem, der vil læse mere om sport.

Yard Barker

Fremhævede billeder Nyttige links Yard Barker - Nyttige links

Dette website er er besøg værd, hvis man er fan af NFL og søger efter de seneste opdateringer og nyheder om den ligaen for amerikansk fodbold. Find information om din foretrukne NFL-spiller og læs om hans præstationer på banen.

Yard Barker beskæftiger sig også med andre sportsgrene som baseball og basketball, men NFL er det primære område.

The Post Game

Fremhævede billeder Nyttige links The Post Game - Nyttige links

The Post Game er en populært sportsside, der har over 11 millioner besøgende hver måned og som er kendt for at være et af de mest populære sider om sport. The Post Game leverer ekspertanalyser og detaljer om alle de seneste kampe og spillernes præstationer.

The Post Game har også artikler om mindre kendte sportsgrene og andre spændende turneringer. Disse websites indeholder fantastiske muligheder for dem, der ønsker at vide mere om sport. De fleste af dem handler om professionelle sportsligaer og professionelle spillere, men de beskæftiger sig også med andre interessante sportsrelaterede emner.