Pep din have op til sommer

Skrevet af: SBS Discovery
Udgivet: 19 jan, 2022
Kategori: Tips

Sponsoreret

Måske har du lige købt dit første hus, eller måske har du været husejer i mange år, men aldrig haft det store fokus på haven. Det skal være slut. Nu skal haven i fokus.

Haven er en fantastisk addition til huset, og den indbyder til at mange af sommerens timer bliver brugt derude – det kan den i hvert fald hurtigt. Men hvad skal man fylde sådan en have med, for at få det optimale ud af den? Her er et par forslag:

 

Solseng

Er du også en rigtig livsnyder, er en solseng ideel til dig. Om du vil ligge hele sommeren og suge Pina coladas, eller du vil læse dig igennem Krig & Fred, sætter solsengen den perfekte ramme. En solseng bliver ofte betragtet som en luksusvare, men når først du begynder at bruge den, bliver den en uundværlig del af dit hjem.

Genfind også den barnlige glæde med solsengen. Prøv at hiv en dyne med udenfor, og sov under åben himmel.

 

Blomsterbede

Har man en have bør man også have blomster. Blomster er gaven, der bliver ved at give, da der ikke er nogen bagkant på projektet, du kan derfor fortætte med at passe dine blomster, til du ikke længere gider at se på dem.

Mange mennesker finder en enorm ro ved at arbejde med deres blomsterbede. Der er noget meditativt over at bruge hænderne til lyden af insekternes summen.

 

Swimmingpool

En swimmingpool kan både være en permanent installation, der skal graves ned i jorden, men den kan også fås som en oppustelig sag. På den måde kan du nemt trække den frem ved behov, og dermed også pakke den væk om vinteren. En oppustelig swimmingpool kan være hård for græsplænen, så du kan med fordel sætte den på et område med fliser.