Sådan styler du dine Vans

Skrevet af: SBS Discovery
Udgivet: 17 mar, 2022
Kategori: Outdoor

Sponsoreret

Den smarte vans sko er superpopulær, og det er ikke helt uden grund. For Vans er en sko som er nem at style, og som du kan bruge til enhver lejlighed, både til en shoppetur, en tur på bar, en dag på kontoret, til kaffedate…

 

Vans er intet mindre, end en meget alsidig sko, hvilket nok også er grunden til den smarte sko ofte ses i mange herre- såvel som pige garderober. 

 

På shoppetur

Komfortabelt, casual og cool, disse tre nøgleord, er uden tvivl nem at matche med et par sko fra Vans. Brug dem sammen med en stor t-shirt, et par løsthængende jeans eller shorts, for at fuldende det afslappede look, tilføj en sort cap – så er du godt kørende. 

 

På kontoret

Sidder du til dagligt på et kontor, er der intet i vejen for at tage et par Vans på. Udover at skoene er komfortable at have på, så er de netop den detalje som giver dit outfit et moderne, men samtidig også professionelt look. 

 

På kaffedate

En kaffedate betyder også, at det er tid til at se smart og afslappet ud. Her er dine sko fra Vans helt klart med til at fuldende det afslappede look, og dermed med til at sætte prikken over iét, når det handler om at se godt ud, når du skal nyde kaffen sammen med en god ven eller veninde.

 

Cool i Vans

Vil du se godt ud, og samtidig have en sko på der er komfortabel at gå i, så skal du helt sikkert se dig om efter et par af de fede sko fra Vans. Klik ind på thebossshop.dk allerede i dag, og find det par som du mener, får dig til at se super cool ud, uanset hvilken anledning det drejer sig om.