Sådan vælger du den rette drikkedunk

Skrevet af: SBS Discovery
Udgivet: 30 nov, 2021
Kategori: Outdoor

Sponsoreret

I dag findes der mange forskellige typer af drikkedunke på markedet. Det betyder, at det er muligt at finde den helt perfekte drikkedunk for dig uanset aktivitet. 

Du kan vælge mellem et hav af drikkedunke i forhold til dine præferencer. Der er drikkedunke i forskellige størrelser, former, materialer, isoleringsniveauer og andre detaljer såsom drikketuden. Du kan eksempelvis kigge nærmere på en Camelbak drikkedunk, som findes i et utal af varianter. 

Prøv at indsnævre dine valgmuligheder

Med så mange typer drikkedunke at vælge mellem er det vigtigt først at beslutte, hvad du skal bruge den til. En drikkedunk, der er egnet til løb, er ikke nødvendigvis den samme type drikkedunk, som en der skal bruges til en telttur. 

Derudover skal du også være opmærksom på, at der er forskel på drikkedunke alt efter, om du ønsker varme eller kolde drikke.

Størrelsen på din drikkedunk

Når du har fundet ud af, hvad du skal bruge drikkedunken til, skal du overveje, hvilken størrelse den skal være. I forhold til valg af størrelsen er det en god idé at tage hensyn til din aktivitet. Drikkedunke har typisk en kapacitet på mellem en halv og en hel liter, så du kan vælge den størrelse, du foretrækker.

Overvej dit budget

Inden du begynder at kigge efter en drikkedunk, skal du gøre op med dig selv, hvor mange penge du vil bruge på den. Der findes nemlig drikkedunke i mange forskellige prisklasser, så du kan både finde en dyr og en billig drikkedunk.