Sådan vælger du den rigtige overgangsjakke

Skrevet af: SBS Discovery
Udgivet: 31 mar, 2022
Kategori: Outdoor

Sponsoreret

Det er lidt af en kunst, at vælge den rigtige jakke, særligt når vejret begynder at skifte fra vinter til forår, og der derfor er brug for en jakke, der ikke er helt så varm, som for eksempel dunjakken. Men med en overgangsjakke, bliver det en smule nemmere at vælge. Føler du dig ikke helt tilpas, med at finde en smart overgangsjakke, og føler du på samme tid, at det kan være svært at vælge mellem de mange slags der findes? Så får du her en lille guide til, hvad det er du skal være opmærksom på, samt hvordan du finder den, der passer bedst til dig. 

 

Hvad er en overgangsjakke?

En overgangsjakke, er typisk en smule tyndere end den almindelige dunjakke. Og da den er tyndere, kan den nemt bruges, når vinterjakken begynder at blive for varm – særlig når det bliver forår, og vejret begynder at ændre sig. 

 

Nogle mennesker går meget op i, at gå i det helt rigtige tøj, og at jakken passer til sæsonen, mens andre bruger det, de allerede har gemt inde i skabet. Nogle vælger derfor at bruge deres sommerjakke, i stedet for en overgangsjakke, og lader den stå åben. For eksempel over en tyk striktrøje. Men hører du til dem, der gerne vil have en ny overgangsjakke, og gerne en, der passer til tidens hotte trends, så kan du med stor fordel besøge teeshoppen.dk online. 

 

På teeshoppen.dk kan du nemt finde en masse forskellige overgangsjakker, både de lange, de korte, de klassiske og farverige.