Sjove sportsgrene du kan lave med din partner

Skrevet af: SBS Discovery
Udgivet: 18 okt, 2022
Kategori: Konkurrencer

Sponsoreret

Nogle gange skal der to til at have det sjovt med at dyrke sport.

Hvis du har en partner, er du heldig på mange områder – men du er særligt heldig, for du altid har en træningsmakker, lige ved hånden!

Er din træningsmotivation faldet, så er det måske tid til, at lade din partner dyrke sport med dig. I vil helt sikkert begge to finde det rigtig morsomt, når I først er i gang. Samtidig er det en god måde, at får noget mere kvalitetstid sammen, som ellers kan være svært, i en travl hverdag.

Kombinér din træning og kvalitetstid med din kæreste, og slå to fluer med et smæk!

 

Padeltennis

Padeltennis er en velkendt ketcher sport, der er sjov, udfordrende, og som får pulsen op! Du kan lege en bane i den lokale hal, købe eller låne et godt padelbat din dig selv og din partner, og så er det ellers bare at komme i gang med sporten.

 

I kommer til at løbe hurtigt, og muligvis blive lidt sure på hinanden, men sådan skal sport også være en gang imellem.

 

Tennis

Ligesom padeltennis har du i almindelig tennis også brug for ketchere. Det er måske lidt svært at spille tennis, hvis man ikke har prøvet det før, blandt andet på grund af de regler der er i sporten. I kan tage det stille og roligt og prøve jer frem – i behøver ikke være den næste Wozniacki.

 

Badminton

Den tredje mulighed er badminton, og ligesom de to foregående sports, indeholder badminton som nok er dig bekendt også ketchere. Badminton kan både være en konkurrence sport, men også en sport hvor man samarbejder, da der (sommetider) ikke er lige så meget fart på, som med de andre sport, du kan lave med din partner.