Skal der træningstøj og sneakers på din ønskeseddel til jul?

Skrevet af: SBS Discovery
Udgivet: 25 nov, 2020
Kategori: Outdoor

Sponsoreret

Hvis der er noget, man altid kan bruge, så er det nyt, lækkert sportstøj og sko – og særligt, hvis du har en aktiv livsstil, så træningstøjet hurtigt bliver slidt. Som så mange andre, har du måske svært ved altid at finde ønsker til årets juleønskeseddel? Fylder du den med alt det, du bruger i hverdagen, så er der med garanti masser af ønsker at tage af – især trænings-, sports- og outdoortøj.

Sæt dine favoritbrands og modeller på listen

Du kan gøre det nemt for dem, der skal give dig gaver, ved at vælge specifikke produkter, modeller til din sportsgren og brands til ønskesedlen. Har du eksempelvis en forkærlighed for Adidas, så kan du liste dine favorit sneakers, yndlings tights, overdele, underdele og accessories op. På den måde er du både sikker på, at du får det, du står og mangler – men samtidig bliver det også nemmere at ramme plet med julegaven.

Vil du derimod overraskes lidt ekstra, kan du også bare lade din familie vide, at du er vild med Adidas, og at du vil blive glad for enhver gave fra det populære mærke.

Adidas-modeller, der passer perfekt under juletræet

Vier du din al din tid – eller måske bare din fritid – til en sportsgren, så er juleaften en oplagt mulighed for at udvide din sportsgarderobe eller få skiftet lidt ud i det gamle træningsudstyr.

  • Løb: Adidas ULTRABOOST løbesko, OWN THE RUN tights og T-shirts, C.R COVER UP langærmet trøje, TRUEPACE løbejakke.
  • Fitness: Adidas DRST ASK sports-BH, ASK GLAM tights, TRUEPUR langærmet trøje, FitBounce Trainer sneakers.
  • Svømning: Adidas SUIT PRIMEBLUE badedragt, NECKHOLDER bikini, ADIDAS TOWEL
  • Fodbold: T19 TRK bukser og trøje, CAPITANO CLB fodbold, X SG LGE benskinner, TIRO DU sportstaske.
  • Ski: W Skitour Softs skibusker, W Light Down skijakke.