Børn på outdoor-aktiviteter

Skrevet af: SBS Discovery
Udgivet: 11 jan, 2021
Kategori: Outdoor

Sponsoreret

Nyder du at bruge tid i naturen? Det kan være befriende og afstressende at befinde sig i den friske luft, uanset om du dyrker sport eller går lange ture, slår lejr i skoven eller er på svampejagt. Hvis du er kommet til et punkt, hvor du har stiftet familie, kan det være svært at holde alle udendørsaktiviteterne ved lige. Din samlever vil nok gerne have dig til at hjælpe derhjemme, og måske har kammeraterne også fået børn, så det er en sand udfordring at finde en ledig weekend, hvor I alle kan deltage. Spørgsmålet er, om I nogensinde har overvejet at tage jeres børn med?

Er det en god idé?

Bevares – måske vil vi ikke anbefale dig at tage din baby med på overlevelsestur, hvor I skal overnatte i en sovepose i skovbunden. Dog kan du sagtens få flere outdoor-eftermiddage, hvis du begynder at tænke dine børn ind i ligningen. Der er ingen tvivl om, at de vil nyde en tur i det fri med mor eller farmand, som tager dem på skulderen eller skubber rundt i en klapvogn – måske er de endda store nok til selv at løbe rundt.

Det vigtigste, når du har børn med på disse ture, er, at du naturligvis skal aktivere dem. Lav nogle konkurrencer, fortæl nogle gode historier, se på dyr osv. På den måde undgår du, at børnene synes det bliver kedeligt, fordi der ikke er en legeplads i nærheden.

Dernæst er det også vigtigt, at du klæder børnene ordentligt på! Der kan være koldt på sådan en tur, og derfor skal de selvfølgelig iføres tøj i uld, flyverdragt, huer og vanter, så de ikke kommer til at fryse. Du kan finde tøj i uld her: https://www.parcellet.dk/shop/joha-199s1.html

Ellers er det bare at springe ud i det. God fornøjelse!