Om

Fremhævede billeder Om - Om

SBS Discovery er et website, der er dedikeret til alle typer af sport. Med vores hjælp kan alle (også dem, der ikke før har udøvet nogen form for sport) lære om, hvordan man dyrker enhver form for sport og bliver mere aktiv.

Vores rejse på internettet startede for næsten 10 år siden, hvor vi var en lille blog, som handlede om at blive bedre til udendørs sport.

I dag er vi mere end bare et gennemsnitligt sports-website. Vi er et voksende fællesskab af sportsfolk, som brænder for at lære om og dyrke flere sportsgrene.

Vores artikler er lette at forstå, da vi ønsker at have artikler rettet mod begyndere. Et af temaerne på dette website er samtidig at tilskynde generationen af unge til at spille færre computerspil og dyrke flere sportsgrene.

Når vi giver børnene mulighed for at dyrke sport udendørs, vil de have det sjovt og opnå en sundere livsstil sammenlignet med at blive hjemme og stirre på tv’et.

Vores indhold er dog ikke kun for begyndere og børn, idet vi også har tusinder af artikler, der er rettet mod erfarne sportsudøvere. Artikler, som omhandler triatlons og andre udholdenheds-idrætter, er netop det, som erfarne sportsfolk ønsker at læse.

Fremhævede billeder Om om - Om

Hos SBS Discovery er vi drevet af at skubbe til dine grænser, så du kan blive den atlet, du altid har drømt om at være.

Ud over at offentliggøre artikler til erfarne atleter, giver vi også tips til dem, der ønsker at tage vare på deres kroppe og stadig dyrke nogle sportsgrene.

Vores artikler om sport for ældre er en fantastisk måde at blive klogere på, hvordan du stadig kan gøre de ting, som gør dig lykkelig – uanset alder og tilstand.

SBS Discovery er værter for flere sportsevents og inviterer vores læsere til at deltage i sportsbegivenhederne, som vi arrangerer.

Afslutningsvis fungerer SBS Discovery som en sportsencyklopædi – den bedste måde at komme ind i sportens verden på uden at forvirre dig selv.

Vores intention er, at du inviterer dine nærmeste venner til en hyggelig fodboldkamp i den lokale park eller når dine mål som professionel atlet. Vores mål er at hjælpe dig med at blive den bedste version af dig selv.