Elf olie til biler, der skal performe deres bedste

Skrevet af: SBS Discovery
Udgivet: 29 maj, 2020
Kategori: Outdoor

Sponsoreret

Mangler du Elf olie til bilen? Motorsportshop har alt inden for motorsport og tuning, så der finder du nemt det, du leder efter.

Ingenting slår følelsen af at sidde i en fed bil, der kører afsted uden problemer. Franske Elf er et rigtig godt oliemærke til dig der ønsker en olie, der glider uden problemer. Faktisk er Elf motorolie lavet i Frankrig til hurtige racerbiler, hvor det er vigtigt at bilerne performer deres allerbedste. Generelt har olien den funktion at smøre de vitale motordele og forhindre slitage på motoren. Hvis en olie er god, så forhindrer den også ryst og leder varmen væk. Den kan samtidig også holde motoren ren. Der er altså mange gode grunde til at vælge en god olie.

Viskositet er et begreb, der bruges om oliens tykkelse. Det har ikke som sådan noget med oliens kvalitet at gøre, men det fortæller om dens evne til at flyde ved forskellige temperaturer. Er olien tynd, giver den en hurtig smøring, når bilen startes. Tidligere har man skullet skifte olie alt efter årstid. Det er ikke længere nødvendigt, fordi man sagtens kan bruge den samme olie hele året rundt. Moderne olier er nemlig lavet til brug både sommer og vinter. Men du skal dog skifte olie alt efter, hvor meget din bil har kørt. Ofte vil din bil advare dig om, at det er tid til olieskift, inden det bliver kritisk.

Hos Motorsportshop kan du finde flere forskellige varianter fra franske Elf, som er med til at forbedre din bils køreegenskaber.