Har du brug for støjisolation?

Skrevet af: SBS Discovery
Udgivet: 4 feb, 2022
Kategori: Tips

Sponsoreret

Generende støj fra trafik og store virksomheder, kan være en stor belastning, særligt hvis man bor lige op af det, og derfor kan høre det hver eneste dag. En bolig kan selvfølgelig tætnes med lydisolerende vinduer, men lyden kan også holdes lidt på afstand, takket være et støjdæmpende hegn

 

Når det handler om støj, er det selvfølgelig subjektivt, og kan i princippet defineres som larm eller lyde, der enten skader eller forstyrrer os i det daglige. 

 

Hvordan kan støjen formindskes?

Støjen fra larmende biler og trafikerede veje, kan afhjælpes ved at benytte lydisolerende vinduer i huset. Men lyden kan også formindskes og delvis undgås ved at bruge et hegn, der kan forhindre de høje lyde, i at nå ind på den private grund. 

 

Hvor skal et støjhegn placeres?

Vælger du at anvende et støjhegn mod den uønskede larm, er det vigtigt at du placerer det tæt på støjkilden eller dit hus. Er støjkilden for dit vedkommende en trafikeret vej, er det derfor bedst at hegnet placeres tæt op af dit hus. Har du valgt at placere et støjhegn op af dit hus, er det ligeledes vigtigt, at det ikke er til gene for andre, f.eks. dine naboer. 

 

Hos pilebyg.dk har du mulighed for at bestille et støjdæmpende hegn i flere forskellige materialer. Her finder du blandt andet et støjdæmpende naturhegn, der kræver minimal eller slet ingen vedligehold, og som med tiden vil få en flot patineret overflade, som falder flot i sammen med den øvrige omkringliggende natur.