Hvad er et Segboard? Og hvordan styrer man det?

Skrevet af: SBS Discovery
Udgivet: 30 jan, 2020
Kategori: Outdoor

Sponsoreret

timur romanov f1Hsmb4f5Z0 unsplash - Hvad er et Segboard? Og hvordan styrer man det?

Du har helt sikkert hørt om dem før, og set flere komme kørende på de populære Segboards. Især unge piger og drenge. Også mange kendte har taget det til sig. Men hvad er det egentlig for et køretøj, som er blevet så populært blandt de kendte og de unge?

Hvis du endnu er en af dem, der ikke rigtig ved hvad et segboard egentlig er, så kan du i denne artikel blive meget klogere på det populære køretøj på to hjul.

Et segboard er et tohjulet eldrevet køretøj, som du styrer med fødderne. På hver side af segboardet er hjulene placeret. Mellem hjulene er der to fodstykker, som kan vippes uafhængigt af hinanden. På denne måde styrer du segboardet.  Ved at læne dig forover kører segboardet fremad. Jo længere forover du bøjer dig, jo hurtigere kører du. Når du igen skal bremse, gør du dette ved at læne dig tilbage, eller ved at vippe fødderne opad. Det kræver lidt tilvænning, men med tiden bliver det så let at køre på, som det er at køre på cykel.

Stort udvalg af segboards

Det kan være svært og uoverskueligt at finde det helt rigtige segboard, da der findes rigtig mange forskellige variationer. Derudover kan det skabe endnu mere forvirring, når de pludselig får andre navne, da mangle forhandlere vælger at kalde den store modedille et andet navn. Dette kan virke både forvirrende og misvisende. En ting er dog sikkert. Der er tale om det helt samme produkt.

Hos segboard.dk finder du et stort udvalg af de populære køretøjer i mange forskellige størrelser, farver og størrelser. Bliv meget klogere på den helt store modedille og læs om segboards her.