Med adventure får du fart over feltet!

Skrevet af: SBS Discovery
Udgivet: 19 aug, 2020
Kategori: Outdoor

Sponsoreret

holly mandarich UVyOfX3v0Ls unsplash - Med adventure får du fart over feltet!

Der findes mange former for sport, men elsker du naturen, friluftslivet og fart over feltet, er adventure lige noget for dig!

Hvad kan adventure?

Adventure er for dig, som elsker ræs og udfordringer ude i den vilde natur – også gerne i alt slags vejr. Adventure aktiviteter finder nemlig sted hele året rundt, og adventure kan noget helt specielt i både regn, sne eller høj solskin – det hele afhænger af din vilje, interesse og gå-på-mod.

Adventure er virkeligheden mange ting. Du kan opleve vilde udendørsaktiviteter i skøn natur, men det kan også være mere stille oplevelser, som er virkelig godt for sjælen!

Søger du fede og udfordrende sportsoplevelser, er adventure lige sagen for dig! Du kan klare diverse opgaver på egen hånd, men det er også et genialt eksempel på en udfordring med vennegruppen eller familien – i adventure kan du blive særdeles udkørt, og så du får muligvis brug for en hjælpende hånd eller en solid peptalk. Adventure kan være en seriøs sport, men det kan også være et sjovt tiltag til en dag med familien eller vennerne, og I kan sammen få en udfordring som aldrig før.

Holder dit barn også af adventure – så se lige her:

Elsker dit barn at være ude i det fri og opleve naturens både vilde, men også stille sider? Så er en Adventure efterskole lige sagen. True North er et genialt bud på en efterskole til dit barn, hvis han eller hun elsker fart over feltet, udendørsaktiviteter, bålhygge og simremad over bål. True North har en lang række adventure-tilbud, og her er blot nogle af de aktiviteter, som et efterskolebarn kan nyde godt af på adventurelinjen hos True North:

  • Klatring/bouldering
  • Mountainbike
  • Orienteringsløb og lære at bruge kompas
  • Vandreture med overnatning i shelters
  • Lave mad over bål
  • Lære at benytte økse og kniv