Sådan går du dine vandrestøvler til

Skrevet af: SBS Discovery
Udgivet: 27 feb, 2020
Kategori: Outdoor

Sponsoreret

jake ingle aAcoYBS98F4 unsplash e1582799161601 - Sådan går du dine vandrestøvler til

Det kan være svært at vælge de rigtige vandrestøvler. For ingen ønsker at komme hjem med et par støvler, der passer dårligt og derfor kan være årsagen til problemer med dine fødder. Der findes et hav af forskellige typer vandrestøvler, som alle henvender sig til forskellige måder at vandre på. Du skal derfor finde frem til nogle, der passer til dine vandreture og har en god pasform.

Der er ingen hurtige genveje

Selvom du har investeret en del penge i et par vandrestøvler, skal du huske at bruge tid på at gå dem til, inden du tager ud på en lang vandretur. Her tænker vi ikke på, at du skal gøre dem våde, og derefter tage ud på en lang vandretur. Det vil nemlig ikke gavne hverken støvlerne eller dine fødder.

Vandrestøvler skal tilpasse sig dine fødder

Det er meget forskelligt, hvor lang tid det tager at gå et par vandrestøvler til. Nogle kan føles perfekte, lige fra du tager dem ud af kassen, mens du skal bruge uger på at gå andre vandrestøvler til.

Start med at gå med dine nye vandrestøvler indendørs. Husk at bruge de indlægssåler og sokker, som du skal have i støvlen. Sørg for ikke at binde støvlerne for stramt i starten.

Næste skridt er, at du går en lille tur i dit nærområde. Sørg for at lytte til dine fødder, før du gradvist øger distancen. Når det går bedre med tilpasningen, kan du begynde at øge vægten og kilometerantallet over tid. Du kan se mere her: https://www.campz.dk/outdoor-sko/trekking-vandresko.html