Start en vinklub med dine venner

Skrevet af: SBS Discovery
Udgivet: 19 jul, 2022
Kategori: Tips

Sponsoreret

Jo ældre vi bliver, jo mere glider vi også fra vores venner. Det er helt naturligt, folk får bare deres egne liv at se til med børn, familie og huskøb. Men hvis man ikke ønsker at miste sine venner helt, kan det være en god idé at samles om noget at lave.

 

Det kan hurtigt blive lidt forlorent at sætte et par timer af med kaffe, hvor vi bare skal hygge og komme hinanden ved. Find i stedet en hobby I i vennegruppen kan dyrke og nørde rundt i. Det kan være alt lige sport til vin.

 

Og vin er faktisk ikke et så tosset sted at starte, da det er noget de fleste drikker.

 

Connaisseurs

Vi kender alle den der skide irriterende type, der lugter til vinen som et skud næsespray og slynger glasset otte gange, inden han kan smage på den. Det er fordi vinens verden er så kompleks. Folk der kender til den, vil gerne dele ud af deres viden.

 

Sæt jer som vennegruppe ind i, hvad man smager efter i en vin, og hvordan man bedst fanger alle noterne. Jo bedre i bliver, jo skarpere vil I også blive på, hvad I har i glasset.

 

Til sidst kan I udfordre hinanden på blindsmagninger, for at teste jeres viden.

 

Start bredt

Men hvor starter man sådan en rejse?

 

Hvis I ikke ved så meget om vin, kan det være en jungle at finde rundt. Her er det en god idé at købe vin smagskasser med seks eller tolv flasker. De kan købes i forskellige temaer som rødvine, vine fra Bourgogne osv.

 

Det er et godt sted at starte, da I lige så stille får sporet jer ind på, hvad for noget vin I synes er interessant at dykke grundigere ned i.