Tag GoPro Mounts med til din næste konkurrence

Skrevet af: SBS Discovery
Udgivet: 19 feb, 2020
Kategori: Ekstremsport | Outdoor

Sponsoreret

frame harirak BZs OYlEsMs unsplash - Tag GoPro Mounts med til din næste konkurrenceEr du vild med at dokumentere din sport, så du efterfølgende kan producere vilde videoer og se tilbage på de vilde sportsoplevelser? Et GoPro-kamera er det oplagte valg, men det kræver også det rette udstyr. Find Gopro Mounts her, så du kan blive klar til den næste oplevelse.

 

Fuld fokus på løbet

Er du tit deltager i forskellige sportskonkurrencer, hvor den efterfølgende medalje er et vigtigt bevis for at have gennemført? Ikke altid er det nok bevis. Med et GoPro-kamera kan du filme og dermed dokumentere hele kampen gennem konkurrencen. Efterfølgende kan du redigere i videoerne, så du har et billedligt minde at se tilbage på. Men for at lave en god video kræver det det rette udstyr. Gopro Mounts er forskellige monteringsredskaber, så du kan sætte kameraet fast og ikke nødvendigvis skulle koncentrere dig om, hvorvidt det lille kamera optager en ideel video.

 

Til alle sportsgrene

Udvalget af GoPro Mounts er stort. Du kan få håndgreb, både til én eller to hænder, og som fås i forskellige former. Det betyder, at der er flere muligheder for at filme, altså både med en stabil stang, eller med en fleksibel der kan bøjes i alle retninger. Du kan også finde en, hvor kameraet spændes fast rundt om håndleddet, eller hvor den kan sidde fast på skulderen. Ønsker du at filme dine dykkeroplevelser, er det selvfølgelig også muligt. Der er nemlig både dykkermasker og flydende håndgreb, så du kan få hele undervandslivet med hjem og vise venner og familie. Udstyret hos Fotografit er bredt, så du har stor mulighed for at finde det helt rigtige tilbehør til din næste sportsoplevelse.